• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 12 лютого 2016 року в Маринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід ,присвячений 27-й річниці виводу військ з Афганістану «Афган ,прописаний у серці».

12 лютого 2016 року в Маринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід ,присвячений 27-й річниці виводу військ з Афганістану «Афган ,прописаний у серці».

2016-02-12

/Files/images/PC141659.JPG

Виступила директор школи Русило С.М.,яка наголосила ,що ми вшановуємо учасників бойових дій,які воювали на теренах інших держав і свято пам’ятаємо тих,хто не повернувся додому живими. Світлана Миколаївна висловила подяку воїнам-афганцям,які є взірцем служіння народу та державі в наші дні.

Виступив сільський голова Бройченко В.М.,який поздоровив афганців та вручив цінні подарунки. Концерт до дня виводу військ з Афганістану відбувся за участі працівників культури та учнів Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст. Бібліотекар Матківська С.Б. та педагог-організатор Торговська Г.М . приготували презентацію та бібліотечну виставку про запрошених та полеглих воїнів-афганців . В знак подяки учні вручили афганцям ангелочки. Полеглих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi